Categories:

 

Om helemaal in de kerststemming te komen, presenteren Acropolis Megen en Theater van de Stad voor het eerst een gezellig kerstconcert in Megen. Het muzikale programma van dinsdagmiddag 12 december wordt verzorgd door het Dickenskoor Oss.

 

De meezingconcerten van Theater van de Stad, een programmalijn van theater De Lievekamp, vinden al enige tijd plaats in het Theatercafé van het Osse theater én in Acropolis in Megen. Dankzij het laagdrempelige karakter en door de concerten overdag te programmeren, worden deze met name door ouderen goed bezocht. Op dinsdagmiddag 12 december vindt er een speciale kersteditie met het Dickenskoor Oss in de sfeervolle kapel van Acropolis plaats. Het meezingconcert begint om 15.00 uur, de zaal opent om 14.30 uur. Het Dickenskoor Oss brengt met hun bekende kerstrepertoire meteen de kerstsfeer mee en natuurlijk mag de bijpassende sfeervolle klederdracht niet ontbreken! Ze staan garant voor een heerlijke muzikale middag uit tijdens deze donkere dagen.

Kaartverkoop
Toegangskaarten à € 5,00 (incl. koffie/thee en tekstboekje) voor het meezingconcert Kersteditie in Megen op dinsdag 12 december om 15.00 uur, kunnen worden gereserveerd via Acropolis Megen, online via www.acropolis-megen.nl of telefonisch via (0412) 46 25 65. Kaartjes zijn ook af te halen in Acropolis tijdens de openingstijden of voor aanvang van het concert

Comments are closed