Kalender

In deze kalender worden evenementen getoond die in Megen, Haren of Macharen plaats vinden. De opgenomen evenementen moeten wel voor iedereen toegankelijk zijn. Evenementen voor deze kalender kunt u sturen naar kalender@toerismemegen.nl. Eventuele bijlagen met meer informatie kunt u als jpg of pdf bestand meesturen. Een link naar website waar meer informatie staat, is ook prima.

De komende tijd staan de onderstaande evenementen op de kalender:

 • zo
  08
  aug
  2021

  In My Tree op het terras

  15:30Acropolis Megen, op het terras

  Bert-Jan en Paul van In My Tree spelen hun eigen americana songs, aangevuld met wat covers.

  Jarenlang was In My Tree een graag geziene gast op menig podium in de regio. Bert-Jan Kuijpers en Paul Verschuur begonnen als duo, maar dat groeide uiteindelijk uit tot een zeskoppige band. Vorig jaar besloot de band te stoppen, de koek leek op. Kort geleden zong Bert-Jan spontaan een paar nummers mee tijdens een optreden van Paul. Toen werd besloten om toch nog maar eens een middag samen te gaan spelen. Een kleine reunie voor de In my Tree fans!

  Lekker buiten op het terras bij Acropolis. Let op, toegang is gratis maar reserveren is verplicht i.v.m. de geldende coronaregels! Stuur een mailtje aan kaartjes.acropolis@gmail.com.

 • zo
  15
  aug
  2021

  Hof van Lof

  Kloostertuin Franciscanenklooster
 • vr
  20
  aug
  2021
  za
  21
  aug
  2021

  Lulboompop

  16:00Megen, Maasdijk

  Knaldrang of gewoon gruwelijk veel zin in een festival? Laat je verrassen en stap in de Lulboompop festival bubbel! Eigenwijs, creatief, origineel en vooral smerig goed. Dat zijn de bands en artiesten die jou gaan vermaken bij de idyllische plek rondom de Lulboom van Megen. Tickets zijn €10.- per dag en te bestellen via lulboompop.nl.

 • vr
  03
  sep
  2021

  Buitenbios

  20.30 uurPlein voor Acropolis

  De buitenbios, in samenwerking met de Groene Engel. We hopen snel de titel van de film met jullie te delen!

 • za
  04
  sep
  2021

  Concert Robin Borneman

  21.00 uurAcropolis

  Het optreden van Robin Borneman is verzet van 29/30 januari naar 4 september. Eerder gekochte tickets blijven geldig, iedereen ontvangt per mail bericht van ons. Het concert is uitverkocht, je kunt op een wachtlijst geplaatst worden. Stuur daarvoor een mail aan kaartjes.acropolis@gmail.com.

  De Osse singer-songwriter Robin Borneman is ten eerste bekend van zijn muzikale drieluik Folkore. Daarnaast maakt hij onderdeel uit van het Amerikaanse (hard)rock-orkest Trans Siberian Orchestra (TSO) als zanger. En met kers op de taart: hij won in april 2021 het televisieprogramma We Want More.

 • vr
  10
  sep
  2021

  Opening expositie kunstvoer

  19.30 uurPlein1, Acropolis

  Meer informatie volgt snel!

 • vr
  10
  sep
  2021
  zo
  12
  sep
  2021

  Dorpsfeest Haren

  Nog onbekendHaren

  Het hoge woord is er uit. Dit jaar is het Dorpsfeest Haren op 10 -11- 12 september! Save the date en hou de Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws.

 • za
  11
  sep
  2021
  zo
  12
  sep
  2021

  Open Monumenten Weekend

  Megen (op de keien)

  Tijdens het Open Monumentenweekend is Megen met haar vele monumenten een geliefd stadje om te bezoeken. Het programma is nog in de maak, houdt de website en facebook in de gaten!

  In elk geval is de jubileum expositie van Genootschap Beeldende Kunst Oss (GBKO) te bewonderen in diverse ruimtes en het gezellige terras van Acropolis is geopend.

 • vr
  17
  sep
  2021

  Pubquiz ‘t Megens Bruurke

  20.00 uurPlein1, Acropolis

  Terug van weggeweest: de pubquiz! App je teamleden en meld je aan bij Jacques de Graauw, jacquesdegraauw@gmail.com. Eens kijken wie de eerst beker ná corona in de wacht sleept. Teams maximaal 5 personen, inschrijfgeld €5 per team.

 • vr
  24
  sep
  2021

  Singeltjesavond met Berry en Ruud

  20.30 uurPlein1, Acropolis

  Een avondje plaatjes draaien, muziekfilmpjes kijken en soms een mooi verhaal over dat éne liedje. Met onze eigen Berry Blokhuis 😉 en DJ Ruud. Je mag natuurlijk je singeltjes meenemen!

 • zo
  24
  okt
  2021

  Sunday Music met Various & Friends

  16.00 uurPlein1, Acropolis

  Deze jongens zouden vorig jaar al bij ons spelen maar dat moest even verzet. Kom gezellig luisteren op zondagmiddag 24 oktober. Vrije entree, graag wel even reserveren: kaartjes.acropolis@gmail.com.