In deze kalender worden evenementen getoond die in Megen, Haren of Macharen plaats vinden. De opgenomen evenementen moeten wel voor iedereen toegankelijk zijn. Evenementen voor deze kalender kunt u sturen naar kalender@toerismemegen.nl. Eventuele bijlagen met meer informatie kunt u als jpg of pdf bestand meesturen. Een link naar website waar meer informatie staat, is ook prima. De komende tijd staan de onderstaande evenementen op de kalender:
 • zo
  11
  dec
  2022

  Kindervoorstelling: De Kikkerkoning

  Plein 1, Acropolis

  Een leuke kindervoorstelling in Megen op zondagmorgen met de Kikkerkoning. Je kan gezellig met je (klein)kinderen naar een spannende voorstelling voor een gereduceerd tarief. Dat kan op zondag 11 december in de theaterzaal van Acropolis. Theater Ronzebons speelt dan de voorstelling ‘De Kikkerkoning’ voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar.

  Het verhaal gaat over kikker Kwaak die bij een plas met water erg vals zingt. Zijn vriendje Pipi de muis wenst dat hij koning wordt en ook mooi kan zingen. Met de kroon op kan hij mooi zingen…..maar er zijn anderen die ook graag willen zingen en koning worden. Laat je betoveren door dit prachtige verhaal gebaseerd op het sprookje van Grimm!

  Kaarten voor €5,50 via de website of €7,50 aan de deur.

 • vr
  16
  dec
  2022

  Kerst op de keien

  16:00Acropolis, binnen en buiten

  Kerst op de Keien: misschien wel het mooiste evenement van het jaar! Tussen 16u en 20u wordt er weer een mooi programma gemaakt voor jong en oud. Houdt de Facebookpagina in de gaten voor updates!

 • zo
  18
  dec
  2022

  Stadswandeling in Megen

  14:00Br. Everardusplein 1, Megen

  Alle informatie over onze maandelijkse stadswandeling door Megen vindt u op de speciale pagina!

 • zo
  02
  apr
  2023

  Kloosterwandeltocht

  08:00Acropolis, Megen (verzamel- en eindpunt)

  Op zondag 2 april staat de Kloosterwandeltocht van Acropolis weer op het programma. Diverse afstanden van 5km tot 30km, een mooie voorbereiding voor de vierdaagse! De route gaat langs vier kloosters en heeft mooie rustpunten langs de dijk en in de natuur.

  • Locatie: Het start- en eindpunt is bij Acropolis. Broeder Everardusplein 1, 5366 BE Megen.
  • Kosten: ligt aan de lengte van de route.
  • Starttijd: 08:00 uur.
  • Wandel.nl: De route staat ook vermeld op wandel.nl, leden van de KWBN krijgen korting.
 • vr
  05
  mei
  2023
  zo
  07
  mei
  2023

  Pontjesdagen 2023

  Hele dagMegen

  Meer informatie volgt!