Kalender

In deze kalender worden evenementen getoond die in Megen, Haren of Macharen plaats vinden. De opgenomen evenementen moeten wel voor iedereen toegankelijk zijn.
Evenementen voor deze kalender kunt u sturen naar kalender@toerismemegen.nl. Eventuele bijlagen met meer informatie als jpg of pdf bestand meesturen. Ook een link naar de plek waar meer info staat is prima.

De komende tijd staan de onderstaande evenementen op de kalender.

 • za
  03
  jul
  2021
  zo
  04
  jul
  2021

  pontjesdagen

  Maasoevers

  Op de fiets of te voet kun je zigzaggend door het gebied van Woudrichem tot Wijchen, met de vele recreatieve voet- en fietspontjes die dit weekend weer in de vaart gaan,  die een centrale plek innemen. Langs de route van zo’n 90 kilometer worden activiteiten georganiseerd door musea, waterschappen en betrokken ondernemers.

 • zo
  11
  jul
  2021

  Open Podium

  14:00 uurPlein voor Acropolis

  Zin om muziek te maken? Of om te komen kijken en luisteren? Zet dan 11 juli alvast in je agenda. Vorig jaar was het súpergezellig dus we kijken al uit naar deze editie. Contact met de muzikanten loopt via Marieke, mmariken@yahoo.com wil je reserveren voor ons terras stuur dan een mail aan kaartjes.acropolis@gmail.com. Toegang is gratis, reserveren verplicht.

 • zo
  15
  aug
  2021

  Hof van Lof

  Kloostertuin Franciscanenklooster
 • za
  04
  sep
  2021

  Concert Robin Borneman

  21.00 uurAcropolis